Post by goognanakerpho on Mar 4, 2022 19:27:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Faily Brakes 2: Car Crash Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Faily Brakes 2: Car Crash Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab piiramatut vastupidavust ▞▞▞
▞▞▞ Faily Brakes 2: Car Crash Game 2022 version ▞▞▞
Mängud on tõesti lõbusad, kuid ma soovin, et mängu ainsa kahe asja uuendamine ei saavuta max bc-d. Ma tahan jõuda ülikaugele, samuti löövad nad teid paljude reklaamidega ning mäng jookseb palju graafika või hämmastavalt kokku, kuid kui parandate mängu kokkuvarisemisel oleks see 5 tärni
Idk Mida hinnata
See on võlts, sest seda ei loonud sama ettevõte ja esimene oli palju parem
Mäng on hea. Aga see on liiga raske! Palun tee see lihtsamaks
Lisab pidevalt ja sa ei pea mulle ütlema, mis kell on ja sa triivid selle tüütu ja 20000k, et saada džiip vau vau 😑 E ja graafika tho
See on parim mäng, mida ma mõne aja jooksul mänginud olen
Faily Brakes 2: Car Crash Game Arkádové kgh
Mitte paljudele vigadele, vaid paljudele reklaamidele ja sul võib olla 30 tervist, 17 vigastust ja surra
Lahe aga natuke raske
See mäng on hea mäng, kuid nüüd on mul nii palju raha ja ma ei saa sellega midagi osta. mida ma peaksin tegema.Olen uuendanud oma auto max
Liiga palju viivitust
See on esimese rebimine. See on täiesti erinev stuudio, see on nii loll. EDIT Oleks parem, kui see oleks sama stuudio.
Jah, mitte halb, kuid mitte eepiline
Faily Brakes 2: гонки и тачки Аркади nkbu
Ma armastan kogu seda mängu. Selles mängus on üle miljoni asja, mis mulle meeldib.
See oli hea 🤐👍
See on võltsversioon, kui see oli tõeline, on see algsete loojate juures, see on võlts
Kunagi mängisin seda aga hakkas igav
Uuendust ei kuvata
See on kindlasti see, mida ootate, kui olete mänginud eelmisi teisi mänge, kuid.... Tundub, et nüüd on see liiga lihtne, ma mäletan, et teised mängud olid väljakutseks... Oleks olnud rohkem staare...
Mulle meeldib, kuidas sellel vamel on halvem graafika kui esimesel
Langgar Mudah 2: Leper Arked bml
Laadimine on nii pikk, et ma ei jõua teda oodata, see on nii halb!!!!!
Halvim auto juhitavus üldse
Mängisin seda mängu nooremana, see oli 1 mitte 2.1 oli halvim aga 2 mitte halb👏😇😇
See on nii lõbus, et mulle meeldib see mängu jaoks 5 tärni
Aga see mäng mulle väga ei meeldi
Kas saite isegi algse mängu omanikelt load? See on palju hullem kui originaal, see on võlts, juhtnupud on kohutavad, paljudele lisab, KAUG
Ärge mängige seda, see pole päritolu looja, see on TRASH
Faily Brakes 2: Car Crash Game Spillehall sgo
Jooksus pidevalt, isegi ei avanud
Olgu, palju reklaame. Kui taaselustate, see ei vii teid tagasi teele, põrkate lihtsalt sekundi murdosa hiljem otsa järgmise asjaga, ilma hoiatuseta.
Halvim mäng, mida olen mänginud iga kord, kui see kokku jookseb
Nhho
Ma annan sellele ühe tärni, sest see pole nii hea kui esimene, soovitan teil mängida esimest, see on palju parem.
See on nauding
Mul läks selles mängus hästi, teenisin palju münte ja uuendasin oma autosid. Mul on mõned etteheited: kiiremate autode juhitavusega on raske harjuda. Pidasin seda üsna ettearvamatuks ja see põhjustaks mulle sagedamini takistusi ja kiiremini avarii. Samuti tundub, et pärast tänast sisselogimist kaotasin kõik oma edusammud. Arvan, et ma desinstallin.
See on hea mäng, kuid seal on liiga palju lisa
Faily Brakes 2: Car Crash Game Arkaadmängud ewv
Brauser on nii naljakas
MULLE MEELDIB, SEE ON MÄNGU ARENDAJA, AITÄH, KUID BROTHER EI MEELDI, ON MÄNG KAHJU ARENDAJAst 🥰🥰🥰
Idle Summoner : Grand Battle Rol ijro etiladigan hak